Przenośniki dla zakładów mięsnych KMTMeat

Masz pytania?

Tel/Fax: +48 56 678 15 49

Tel/Fax: +48 56 646 16 02

Napisz do nas:

E-mail: piotr@kmtmeat.pl

E-mail: handlowy@kmtmeat.pl

Adres:

ul. Wapienna 20

87-100 Toruń

Przenośniki

Przenośniki dla zakładów mięsnych - KMTMeat Producent

Produkujemy przenośniki zgodnie z potrzebami każdego zakładu mięsnego, są to:

przenośniki poziome - wykonane ze stali nierdzewnej lub ocynkowanej ogniowo, które wykorzystuje się do przemieszczania tusz pomiędzy poszczególnymi fazami procesu uboju i wychładzania;

przenośniki tacowo-hakowe - to ergonomiczny system transportu jelit i ośrodków razem ze zintegrowanym systemem mycia i dezynfekcji tac i haków, wykonane ze stali nierdzewnej (haki i tace) i ocynkowanej ogniowo (elementy konstrukcyjne);

przenośniki różnicowe - wykorzystywane do przemieszczania tusz pomiędzy różnymi poziomami obróbki i do podnoszenia na kolejki transportowe i tor obróbki, wykonane ze stali nierdzewnej lub ocynkowanej ogniowo;

kolejki transportowe podwieszane - kolejki z torem rurowym lub płaskownikowym, wykonanie: konstrukcja ze stali ocynkowanej ogniowo, tory, rozjazdy,

łuki i prowadnice - ze stali nierdzewnej lub ocynkowanej ogniowo, elementy złączne - ze stali ocynkowanej galwanicznie lub ze stali nierdzewnej.

Proponujemy także pozostałe rodzaje przenośników dla zakładów mięsnych oraz innych zakładów spożywczych:

  • przenośniki zawiesi;
  • przenośniki nad kotłami parzenia wędlin; 
  • przenośniki taśmowe;
  • przenośniki rolkowe;
  • przenośniki taśmowo-rolkowe;
  • inne: zgodnie z indywidualnym zapotrzebowaniem klienta.